6 minutes reading time (1285 words)

H.O.G. Blåtur 2020 21. - 23. august

Blåtur 2020

21. august og HOG-ungdom i sin beste alder er klar for årets blåtur, 52 HD-er og 59 personer. Det ble en fantastisk dag, stor sett sol 20 til 26 grader, super tur på flotte veier.
Oppmøte hos vår nye Dealer i Trondheim, Harley Davidson Midt-Norge, før avreise til Sunndalsøra, via Oppdal. Deretter videre til Molde, via Eidsfjord, langs Langfjorden, via Røvik og Bolsøya før vi endte vi opp i Kristiansund.

På dag to ble det ny blåtur, på blåturen. Denne gangen med 49 sykler på Atlanterhavsveien til Bud så tilbake til Kristiansund via Eide. Dette ble, været til tross, nok en fantastisk natur på mc-kjøreveier Nydelig lunsj på Bryggene i Bud med blant annet gammelsalta sei, fersk- og saltfiskball, bacalao, kjøttkaker ++, samt masse dessert å velge mellom. Og ikke minst, HOG-ernes evne til å skape god stemning med latter og linedance

Tredje dag og siste etappe på blåturen gikk fra Kristiansund til Trondheim via Tustna, Ertvågsøya til Aure, videre over Skardsøya, til Kjørsvikbugen og til Kyrksæterøra.
Der spiste vi lunsj på Kafé Koselig. Siste biten om Våvatnet og Orkanger før alle dro hver til sitt. Nok et minne er lagt til i minneboka.

Verdens beste turkamerater i 73 mil, uten et eneste uhell. Vi har latt oss avbilde og filme mange ganger også på denne turen. Det er ikke ofte 50 mc-er med masse lyd og kjekke folk kommer innom på en gang, og vi stiller opp, og så danser vi linedance. Veldig god reklame for HOG


Fra deltakerne på årets tur sier vi tusen takk til komitéen og RC for fantastisk planlegging og logistikk


Tekst: Marit Grønning-Moe
Bilder: Marit Grønning-Moe, Stig Waage, Morten Hårsaker og Kjell Arne ReischVideo

Se sammendrag fra Blåturen, filmet og satt sammen av Ole Andreas:


Bilder fra dag 1:


Bilder fra dag 2: 


Bilder fradag 3:

Torsdagstur 27. august - Kanari og Kaffe
Torsdagstur 6. august 2020 - Selbu

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trondheim.hog.no/