Featured

Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023

H.O.G. Chapter 5 Trondheim

H.O.G. året 2023 er ved veis ende og generalforsamling er gjennomført. Det er ny sammensetning i hovedstyret: Marit Grønning- Moe og Marit Melbye ble takket av for lang og god tjeneste. Ole Oskar Jørgensen (Ass. Director) og Morten Hårsaker (Secretary) kommer inn, gratulerer.

Det ble også vedtatt nye vedtekter, disse er utarbeidet i samarbeid med alle chapter i Norge og alle chapter har nå de samme vedtektene.

Styret ser frem til å gå på et nytt år med nye oppgaver, og vårt mål vil være å legge til rette for gode opplevelser til alle medlemmer.

G R I S: Verdisettet vårt står alltid i fokus og er noe vi alle i chapteret forholder oss til, og legger grunnlaget for godt miljø og sikkerhet.

Nasjonalt H.O.G. Rally 2024 på Savalen i august neste år vil nok ta mye oppmerksomhet fremover. Vi har no snart 300 påmeldte deltakere fra mange land, engelsken må nok finpusses og alle medlemmer må ta på seg vertskapsrollen og inkludere deltakerne. Vi gleder oss og er spente, men med så mange flinke folk og «verdens beste chaptermedlemmer» så er dette garantert suksess😊


Ønsker alle en god adventstid.


Med hilsen

Ole Andreas Gjellan
Director
H.O.G. Chapter 5 Trondheim

Invitasjon til Blåtur 14. - 16. juni 2024
Invitasjon til Blåtur 19. - 20. august 2023