Nyhetsbrev Mars 2023

HOG_Logo_BW

Nyhetsbrev Mars 2023

 Hei alle kjære Hoggere.

Nå har vi kommet langt inne i vinteren og vi nærmer oss ny sesong på sykkelen. Vi har lagt planer for kommende sesong, både når det gjelder turer på sykkelen og andre aktiviteter. Det gledes til vi kommer skikkelig i gang med sykkelkjøringen, men frem til da er det også aktiviteter å være med på. Vennligst se aktivitetsplanen som ligger på Chapterets hjemmeside og som innlegg i SPOND.

Medlemsundersøkelsen:
Det ble gjennomført medlemsundersøkelse i desember 2022. I etterkant har vi hatt medlemsmøte med gruppearbeid og styremøte med alle officerer der besvarelsene har blitt gjennomgått og behandlet. Styret er veldig opptatt av at undersøkelsen blir godt behandlet, og skal være et godt verktøy for videre arbeid. Følgende hovedpunkt er gått igjennom:

PROFILERING AV H.O.G.
I butikken er det pr.i. dag reklamefolder, visittkort og H.O.G. skilt, det vil til våren bli bestilt opp nye visittkort, plakater og en rollup. Dette er produkt som vil inneholde reklame for Chapteret og QR koder som leder til Chapterets hjemmeside og NR24 på Savalen.

Det er et godt innarbeidet system der Dealer informerer om H.O.G. til de som handler sykkel.

Det er satt fokus på god info om Chapteret på vår åpne Facebookside, dette er intensivert i det siste og statistikken viser at vi får mange treff, likes på siden. Det er styrets medlemmer som har redigeringstilgang til denne siden, så vi ønsker gjerne innspill til ting dere ser vi skulle lagt inn av info på siden. Videre oppfordrer vi alle medlemmer til å invitere venner på Facebook til denne siden.

Instagramkonto for Chapteret vil bli opprettet.
Activities officer Line Mellemsæther har fått ansvaret for å opprette og administrere Instagram og har samtidig fått brukertilgang til vår åpne Facebookside.


TURER/AKTIVITETER PÅ DAGTID:
Alle medlemmer som har ønske/forslag på aktivitet oppfordres til å legge ut dette på Facebook. Dette må ikke bare være mc tur men også annen aktivitet. (Skitur, gåtur, kino, bowling etc).

H.O.G. I FORM: 
Denne aktiviteten avsluttes.

Det vil komme invitasjon til Linedancekurs på torsdager. Vi oppfordrer alle som har lyst til å delta.

Målet er at alle kan to danser til sesongstart . Bella er ansvarlig for dette.

INKLUDERING/FADDERORDNING:
Alle officerer har et spesielt ansvar for å ta vare på og inkludere nye medlemmer.
Alle har ansvar for å opptre inkluderende både til nye og eksisterende medlemmer.
Road Captains har ansvar for å gi nye medlemmer ekstra oppmerksomhet før kjøring.
Medlemsmøte til våren, nye medlemmer, ta med noen dere kjenner som kan være interessert.
Oversikt over nye medlemmer: Vi ønsker å få presentert nye medlemmer så vi lettere kan se hvem som er ny. Line Mellemsæther tar ansvar for dette.

CHAPTERTUR 2023:
Årets Chaptertur går av stabelen 2.-4. juni. Turen starter som vanlig fra Dealer, kjører til Østersund med overnatting der og videre til Røros neste dag med jubileumsfest på Røros Hotel. Vi feirer 30 års-dag for Chapteret, og har bedt inn medlemmer fra andre Chapter i Norge til å bli med på denne turen. Det er nå 25 påmeldte fra både Oslo, Østfold og Rogaland. Husk å melde dere på turen, det gjøres innlogget på Chapterets hjemmeside. Skulle det være noen spørsmål om påmeldingen så send mail til HAO Unni Valstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forside - Chapter 5 Trondheim (hog.no)

NYTTIG INFO:
H.O.G. Nordic er lansert, dette er egen webside for H.O.G. i Norden med god informasjon. Siden er
helt ny og vil nok leve et godt liv fremover
Harley Owners Group | H.O.G. Nordic (hognordic.com)

Link til H.O.G. Nordic finner dere under menypunkt Om oss

Vaffelsteking på lørdager:
Vi ønsker at denne sosiale aktiviteten skal fortsette, men det er vanskelig å få noen til å stille ved
vaffelpressa. Har du et brennende ønske om å ta en vakt så meld ifra til Ole Morten Herjuaune
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fornyelse av Internasjonalt medlemskap:
Bruk denne linken: HOG Renew Login


Bestilling av H.O.G. klær:
Det vil komme ut info om bestilling av H.O.G. klær før sesongstart. Gjelder både ordinære og jubileumsklær.
Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Eller bruk #FORSLAGSKASSA# som er på Chapterets hjemmeside.RIDE AND HAVE FUN 


Med vennlig hilsen

Ole Andreas Gjellan
Director. 

Invitasjon til Blåtur 19. - 20. august 2023
Jubileumstur 2023