Roger Tørset - desember 2016

Roger-Trset_512
Julehilsen fra H.O.G. Chapter 5 Trondheim

God Jul og Godt Nytt år! 

Kjære HOG-venner!


Året 2016 synger på siste verset og vi går inn i julehøytiden. Chapterets aktiviteter tar nå en pause og jeg regner med at alle har det travelt med juleforberedelser.


2016 har vært et begivenhetsrikt år med mange flotte turer og arrangement.
Mange av oss var i Svolvær på Nordic Harley Day i sommer og vi er stolte av en veldig god deltakelse fra våre medlemmer. Vi ble største chapter på treffet!

Chapterturen i juni, til Østersund og videre til Namsos med en flott retur hjem via Fosen, ble en suksess.
Blåturen i august, der vi dristet oss til en flott fjelltur med flere mil på grusvei, med "gourmet-aften" i Sunndalsøra etter en lang dag på veien var også en flott begivenhet.

Videre så har vårt flotte HOG House bidratt til mange hyggelige arrangement, med pubkvelder og grilling for å nevne noe. Vår Dealer, Harley-Davidson Trondheim, har gravd dypt i sine lommer for at vi skal ha dette lokalet. Bruk det og møt opp! Lei det gjerne til dine private arrangement. 

2017 vil starte med noe vi aldri tidligere har gjennomført, juletrefest for barn! Her inviterer vi alle barn som har en eller annen tilknytning til våre medlemmer til å treffe HOG-nissen (håper vi). Notér 7. Januar i kalenderen!
Tett på følger vår store årsfest i HOG House den 11. Februar som er under full planlegging av Activities Officers.

Deretter vil det gå slag i slag utover våren og sommeren, og her vil jeg spesielt nevne H.O.G. National Rally 2017 som avholdes på Røros fra 29. Juni – 2. Juli, med påfølgende Post Ride.
Rally Coordinator Jon Olav Holan og Røroskomitéen har jobbet med dette i lang tid og nå har komitéen satt inn ekspress-giret for vi skal få et flottest mulig arrangement på Røros, både som vertskap og som deltakere. Vi håper at mange av våre medlemmer vil delta på dette treffet, gjerne også som frivillige hjelpere.

Vi ligger ikke på latsida etter Røros-rallyet heller, allerede den 15. Juli drar mange av oss på en 16-dagers chapter-tur til USA, nærmere bestemt på "Buffalo Bill Mountain tour" i samarbeid med turoperatøren Joyride. Mange medlemmer har meldt seg på men ennå har vi plass til flere. 


 Vi møter snart 2017 og våre ivrige offiserer og medlemmer har mange spennende og interessante aktiviteter under planlegging. Vi håper på stor deltakelse fra våre medlemmer i året som kommer!
Sola har nå snudd og vi får lengre og lengre dager, og snart er vi på veien igjen.
Først skal vi feire jula, slappe av og/eller ha festligheter i romjula, og vi skal avtakke det gamle året og ønske det nye velkommen på nyttårsaften.


På vegne av chapteret ønsker jeg alle våre medlemmer og venner ei Riktig God Jul og et fantastisk Godt Nytt Biker-år 2017!

Ride and Have Fun!


Roger Tørset
Director
H.O.G. Chapter 5 Trondheim

L.O.H.-tur til Oppdal 13.-15. Oktober -17

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trondheim.hog.no/