Featured

Spond - informasjonskanal for medlemmer

SpondLogoInverted

HOG Chapter 5 Trondheim bruker Spond som intern informasjonskanal.

Om Spond:

Spond er en plattform for organisering av aktiviteter og deling av informasjon.
Spond tilbyr en telefon app som enkelt installeres på din telefon, du vil da motta pushvarsler for arrangementer, innlegg og annet.

https://spond.com/about-spond

"Spond er en gratis plattform designet for å levere alle de beste delene med å delta og ingenting annet. Vi strømlinjeformer og forenkler alt i én app, slik at frivillighet ikke betyr å bruke opp all tiden og kreftene sine. Appen sparer organisatorer flere timer hver uke, sikrer deltagelse og styrer kommunikasjon."

https://spond.com/faq

"Er informasjonen min trygg hos Spond?
Ja, det er den! Spond er fullstendig i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Som nevnt i personvernserklæringen deler vi ikke informasjonen din med andre om det ikke er nødvendig for å utføre tjenesten eller om vi skulle bli pålagt det av lov, regulering eller rettsprosess."


Spond for HOG Chapter 5 Trondheim

Melder du deg inn i spond-gruppen "HOG Chapter 5 Trondheim" (gruppe kode BVJIM), vil du motta push varsler for aktivitetene i HOG på din telefon-app, mail eller sms. Husk å aktivere pushvarslel i appen.
HOG Chapter 5 Trondheim på spond kan nås både via telefon-appen Spond eller på web.
Trenger du hjelp eller har spørsmål angående SPOND vennligst ta kontakt med:


Ass Director
Marit Tørseth Melbye

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Tlf: 97529118

Officersmøte 7. mars 2022
Nyhetsbrev Desember 2021