2 minutes reading time (435 words)

Harley-Davidson Trondheim konkurs - nov 2019

 HOG Parts AS (Harley-Davidson Trondheim) og holdingselskapet er konkurs


Vi har den 5. November 2019 mottatt den triste meldingen om at vår dealer, HOG Parts AS (Harley-Davidson Trondheim), og holdingselskapet har begjært oppbud, dvs at de er konkurs.

I løpet av dagen har det kommet mange spørsmål om hva som skjer med sykler på vinterlagring, sykler på verksted og service, hva som skjer med butikken og mye annet.

I denne meldingen hverken kan eller vil jeg gå inn på detaljer vedrørende konkursen. Det er opp til konkursbo og bostyrer å komme med info om de mange spørsmålene våre medlemmer og øvrige kunder måtte ha om dette. Om det ikke skjer noe spesielt eller uventet har jeg fått beskjed om at meldinger derifra kommer ut i løpet av onsdag.

Som Director i chapteret ber jeg om tålmodighet og anmoder alle om å ikke sette igang unødige spekulasjoner og ryktespredning. Info vil komme fortløpende og jeg vet allerede nå at det jobbes iherdig i kulissene for at vi skal bli minst mulig skadelidende. 


Chapter og dealer går som hånd i hanske, ideelt har hvert chapter en "Sponsoring Dealer" og hver dealer har sitt chapter. Et chapter kan i utgangspunktet ikke eksistere alene og selvstendig uten en dealer.

Hva skjer da om dealer går konkurs?
Chapter-medlemmer er av de viktigste kundene for Harley-Davidson og man er svært interessert og avhengig av å ta vare på disse. Derfor har H-D og HOG egne regler for å håndtere dette slik at chapter og dets medlemmer ikke skal bli direkte skadelidende.

Umiddelbart etter konkursmeldingen ble jeg kontaktet av HOG Manager. Jeg ble meddelt at vårt chapter nå er uten dealer men at chapteret er plassert direkte under HOG og HOG Manager. Vi var således uten støttespiller i veldig kort tid. Takk for imponerende rask respons fra HOG!

Chapteret vil fremover operere som "business as usual", gjennomføre alle våre møter og aktiviteter og selvfølgelig gjennomføre Generalforsamlingen den 27. November som planlagt.

Vi håper instendig at dealer kommer på føttene igjen i en eller annen form. Hvor lang tid dette tar vites ikke nå, men når det skjer har vi et fullt operativt chapter til å linke sammen med dealer igjen! Inntil da må vi holde humøret oppe, kanskje finne oss midlertidige lokasjoner for sosialt samvær, supplere med ekstra aktiviteter og lignende for med det å sørge for at "avbruddet" takles best mulig.

Vi trenger nå alle dere medlemmer, still opp, vær positiv, se fremover, opp av asken kommer det nok en ny "fugl phønix"! 


Vennlig hilsen


Roger Tørset
Director

H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trondheim.hog.no/