Hva vi gjør

Kjører du en Harley-Davidson motorsykkel så ønsker du kanskje bare å kjenne vinden i ansiktet, friheten og følelsen av å leve litt farlig? Du er ikke alene om dette, du deler faktisk denne lidenskapen med mer enn 1 million andre entusiaster over hele verden. I HOG kan du få mulighet til å treffe likesinnede, utveksle erfaringer og dyrke felles lidenskap – Harley-Davidson motorsykler!

Medlemskapet i HOG gjør det mulig å kjøre sammen, utveksle erfaringer, delta på treff og dele dette med andre entusiaster fra hele verden. En av de absolutt største fordelene ved å kjøre Harley-Davidson og å være HOG medlem, er det enorme kontaktnettet som gir deg muligheten til å knytte sterke bånd med entusiaster fra mange forskjellige nasjoner. Dette er grunnen til at HOG ikke er som andre MC klubber i verden.

Bakgrunn og formål
Harley Owners Group ble startet i 1983 av Harley-Davidson Motor Company i Milwaukee USA, men ble ikke etablert i Europa før i 1991. HOG har følgende filosofi:

  • ​​Skape samhørighet og styrke båndene mellom fabrikken, forhandlerne og medlemmene.
  • Skape aktiviteter/muligheter som oppmuntrer medlemmene til å bruke motorsyklene sine sammen med venner og andre entusiaster.
  • Skape mulighet for service overfor sine medlemmer.
  • Skape hyppige muligheter for fabrikken og forhandlerne til å ha sosialt samvær med kundene sine/medlemmene i et motorsykkel miljø.
  • Arbeide for og vedlikeholde et positivt bilde av Harley-Davidson fabrikken, forhandlerne og motorsyklistene overfor offentligheten.
  • Assistere Harley-Davidson ved å markedsføre seg for fremtidige og eksisterende kunder.
  • Sist men ikke minst – Ha det hyggelig og morsomt sammen - "RIDE AND HAVE FUN"!

Dette har Harley-Davidson til de grader lykkes med. Vi har blitt en stor familie og Harley'en har etter hvert blitt en livsstil for mange.

Hvem er medlemmene?
I Norge ligger medlemstallet på ca 1500 personer, og det typiske medlemmet er over 40 år og veletablert med familie.

Chaptere i Norge
Medlemsfordeler2022