MEDLEMSFORDELER

Hva du får som lokalt medlem:

Når du har internasjonalt medlemskap, kan du melde deg inn i ett eller flere lokale Chapter.

Chapteret bidrar i fbm Dealerarrangement, som Open House (vår og høst) og ved road-shows rundt om i fylket. I tillegg arrangeres vi også vaffellørdager hos Dealer i vintersesongen.

Som medlem i H.O.G. Chapter 5 Trondheim, får du:

 • Medlemsrabatt
  10 % rabatt hos Dealer. Gjelder alt av klær, deler og sykler (ikke motorsykler eller verkstedstimer)
 • Kurs
  Chapteret arrangerer rustløserkurs på Lånkebanen hver vår, ingen egenandel for medlemmene
  Chapteret arrangerer årlig en sikkerhetskveld med bl.a. førstehjelp, ingen egenandel for medlemmene
 • Ukentlige kjøreturer
  Gjennom sesongen arrangeres torsdagsturer og noen lørdag- og søndagsturer.
  Turene ledes av erfarne Road Captains, som ivaretar sikkerheten. På disse turene vektlegges det sosiale også mye, med stopp underveis for sosial mingling.
 • Sosiale arrangement
  I vinterhalvåret arrangerer Chapteret turer (også kjent som HOG i form) både til fots og på ski.
  I tillegg arrangeres også Pub-kvelder med noe aktivitet (f.eks. sjoelbak eller bowling)
 • L.O.H - Ladies Of Harley
  Kvinnelige medlemmer får tilbud om å delta i L.O.H.
  L.O.H arrangerer kjøreturer og andre turer og egne L.O.H.-kvelder.
 • Utenlandsturer
  Chapteret organiserer også utenlandsturer for medlemmene, både Spania og USA har vært destinasjoner.
  En slik fellesbestilling gjennom Chapteret, blir prismessig billigere enn tilsvarende tur som kan bestilles av enkeltpersoner.
  I tillegg blir du del i et inkluderende felleskap i ditt lokale Chapter.
  Når du kommer til Dealer, treffer du nesten alltid med samme interesse.

Oversikt over vår aktiviteter finner du her


Hva du får som internasjonalt medlem:

Hogmagazine
Du får bladet H.O.G. Magazine i posten hvert kvartal. I tillegg mottar du HOG eMagazine pr. mail.

Du får tilsendt en spesiell patch (jakkemerker) og pin hvert år samt Touring Handbook (kartbok m.m.), medlemsmanual og en egen mappe til å ta med på tur. Du får også adgang til hjemmeside kun for H.O.G. medlemmer.

LADIES OF HARLEY:
Du kan være med i Ladies of Harley (LOH) enten du kjører egen H-D og er fullverdig medlem av H.O.G., eller om du "bare sitter på" og er husstandsmedlem.

Dette koster ikke noe ekstra utover det du betaler i ordinært H.O.G. medlemskap hvert år, men du må krysse av for deltakelse ved innmelding i HOG eller ved å oppdatere din medlemsprofil på HOG-medlemssiden.

Første året vil du få en spesiell LOH pin og et tøymerke. Då får også en LOH "årspin" ved hver fornyelse av medlemskapet. LOH er spesielt myntet på å oppmuntre kvinner til å delta i chapteraktiviteter.

ABC's OF TOURING:
Ha alltid et kamera og et av årets HOG Magazine med i sykkelen. Nå kan du få poeng ved å ta bilder av deg og din Harley foran et offisielt skilt mens du samtidig viser HOG-bladet. Ideen er å besøke byer, fylker, provinser og land der navnene begynner med forskjellige bokstaver i alfabetet.

Poeng oppnås også for lokale, nasjonale og internasjonale Rallies, nasjonalparker, Harley-Davidson forhandlere og H-D fabrikker. På slutten av året sendes et skjema og alle bildene til HOG Europa og du får premiering etter oppnådd poengsum. ABC's OF TOURING er gratis å delta på.

MILAGE-PROGRAM:
Et program som belønner deg mens du likevel er ute og kjører km på km. Bare aktive H.O.G. medlemmer (full, full life, associate, og associate life) kan delta. Du tar et Mileage skjema, fyller i kilometerstand og får stempel hos H-D forhandleren på at km-stand stemmer.

Dette sendes så inn til H.O.G. Europa slik at du blir innrullert i programmet. Du vil bli belønnet med pin og tøymerke både ved innmelding og ved runding av bestemte kjørelengder. Du kan delta som både fører og passasjer.

H.O.G. ASSISTANCE:
H.O.G. Assistance er har blitt utformet for å gi deg som H.O.G.-medlem tryggheten i å vite at hjelp er tilgjengelig enten du kjører i hjemtraktene eller rundt i Europa.

H.O.G.Assistance er en bergings-/redningstjenste som er tilgjengelig hele døgnet og som assisterer deg ved driftsproblemer eller uhell.

H.O.G. FLY & RIDE AND AUTHORIZED RENTALS:
Mere enn 300 autoriserte utleiesteder er nå tilgjengelige for deg og ditt neste eventyr. Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å leie sykkel enten det er for en dag eller ti. H.O.G.

MOTORCYCLE SHIPPING SERVICE:
H.O.G. Overseas Motorcycle Shipping Center drives av spesialfirmaet Claridon Motorcycle Logistics. De kan forestå transporten av din motorsykkel til oversjøiske bestemmelsessted.

Enten du tar en motorsykkelferie eller deltar på et internasjonalt Rally, så har Claridon transportsystemer som er designet for å transportere din Harley-Davidson motorsykkel på en sikker og kostnadseffektiv måte.

LOH MEMORIES:
For Ladies of Harley (altså kvinnene i klubben) Ta bilde på tur, fortell historien rundt turen, og det er pengepremier å vinne!

ANDRE MEDLEMSFORDELER:
På www.members.hog.com kan du registrere deg med brukernavn og passord og få tilgang til masse "Members only" informasjon.

Som medlem får du også rabatt når du deltar på treff og arrangementer i H.O.G. regi over hele verden. Det finnes også et stort utvalg av H.O.G. medlemseffekter for salg hos www.mid-hogeurope.com Chapter-spesifikke produkter fås kjøpt ved henvendelse til Trondheim Chapter.